Menu

Új építésű ingatlan adatbázis

Jogi nyilatkozat, felhasználási feltételek

Amennyiben Ön ellátogat az uj-epitesu.hu oldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa Ön elfogadja az alábbi feltételeket. A Linemedia Kft.-vel kötött egyéb szerződés hiányában az uj-epitesu.hu-n elérhető összes szabályozás az eredeti formájában, automatikusan érvényes. Amennyiben Ön nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult az uj-epitesu.hu tartalmának megtekintésére.

Az uj-epitesu.hu és az azt működtető Linemedia Kft. fenntart magának minden jogot az uj-epitesu.hu, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos az oldal vagy annak bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Linemedia Kft. írásos hozzájárulása nélkül.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az uj-epitesu.hu-ra való hivatkozással lehet. Különösen tilos az ingatlanhirdetési adatbázis bármekkora részét vagy egészét automatizált vagy egyéb módon letölteni, tárolni és felhasználni- az uj-epitesu.hu-n kifejezetten engedélyezett eseteket kivéve.

Felelősség kizárása

Az uj-epitesu.hu oldalain elhelyezett reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelőjét terheli a felelősség, az oldal üzemeltetői nem vállalnak semmilyen felelősséget a hirdetésekben, linkeken fellelhető információk valósághűségéért.

Az uj-epitesu.hu nem ingatlanközvetítő és nem is kíván ilyen szerepet betölteni, szerepköre az Ügyfelei hirdetéseinek megjelenítéséig terjed.

Az uj-epitesu.hu üzemeltetői kizárják felelősségüket mindazon károkért és hátrányokért, amelyek az uj-epitesu.hu oldalon elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is. Ez vonatkozik az uj-epitesu.hu oldalon elhelyezett reklámokra és egyéb anyagokra is. Továbbá az üzemeltetők semmilyen felelősséget nem vállalnak a rendszer használatából adódó károkért, illetve bármely más fél zavaró megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, bármilyen jogsértésért, beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.

Egyéb rendelkezések

Az uj-epitesu.hu üzemeltetői fenntartják maguknak a változtatás jogát mind az általuk üzemeltetett weboldal, mind pedig az azon szereplő reklámok és egyéb anyagok tekintetében.

Az uj-epitesu.hu üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy a beküldött linkeket elbírálják és az oldal profiljába nem tartozó linkeket töröljék.

Fenntartják továbbá a hirdetések, reklámok és egyéb, az uj-epitesu.hu oldalain elhelyezett tartalmak törlésének jogát az alábbi esetekben:

  • megtévesztő információt tartalmazó hirdetés esetén
  • jogsértést megvalósító hirdetés esetén
  • a netikett szabályaiba vagy jó erkölcsbe ütköző hirdetés esetén

Személyes adatok

Az uj-epitesu.hu a hírlevél regisztrációnál és a linkajánlónál kérheti el az Ön személyes adatait, ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. Hírlevél regisztrációs adatait Ön bármikor törölheti rendszerünkből, esetleges technikai probléma esetén kérésére ezt megtesszük mi is, a linkajánlónál megadott személyes adatokat nem tároljuk tovább, kizárólag a beküldött linkek továbbítására használjuk.

Honlap fejlesztés, weboldal készítés

Új építésű ingatlan adatbázis
H - 1141 Budapest, Komócsy utca 29-31. C/1/1.
Infó: +36 70 218 2010
www.honlap-fejlesztes.com